Lad mig nu sige det som det er der er næsten ikke nogen ting der ikke kan behandles, så findes din lidelse, symptom osv. ikke på siden, så skriv en mail til mig og lad mig høre hvad jeg evt. kan hjælpe dig med.

Slankekur – Rygestop – Depresioner – Livsstilssygdomme – Traumer – Selvhypnose – Ludomani – Kleptomani – Søsyge – Køresyge – Luftsyge – Alle former for Fobier (skræk for …) se her siden Kendte Fobier – Koncentrationsbesvær – Lavt selvværd – For højt blodtryk – Fantomsmerter – Dødslejehypnose (fik ikke sagt farvel) – Bedøvelse – Søvnbesværd – Tics – Tvangstanker – Neglebidning – Migræner/hovedpine – Stammen – Ordblindhed (ikke organisk betinget) – Uro – Motivation – Stress – Selvtillid – Sportspræstationer – Temperament – Initiativ – Handlekraft – Læsebesværd – Hukommelse – Allergiske reaktioner – Trang til søde sager – Impotens (ikke organisk betinget) – Astma – Hudlidelser (udløst af stress) – Generthed – Præstationsangst osv.

VIGTIGT: Jeg behandler ikke klienter der er under/i anden behandling, dette vil kun konflikte og sætte klienten længere tilbage.

Tag det første skridt til at få det bedre….

Ring eller skriv – 60129913 – thorning@bt-hypnose.dk

nghlogoblue Kan jeg hjælpe dig?

ajax loader Kan jeg hjælpe dig?