Hej Bent.

Jeg henvender mig til dig fordi jeg har set din udsendelse i tv.
Jeg har en meget dårlig gangfunktion og går med 2 stokke kan ikke sætte det ene ben foran det andet.
Har været ude for en meget alvorlig brandulykke på arme og ben hvor jeg var sygemeldt fra mit job som falckredder i Aalborg i 1 år.Har aldrig fået stillet en præcis diagnose men altid det er nok måske.Har været ved mange alternative behandlere hvor nogle helt uafhængige af hinanden har sagt din krop har et chok.Siden brandulykken er det gået langsomt tilbage for mig.Jeg er sund og rask og får ingen medicin.Det kunne være rigtig spændende at prøve, om du kunne gøre noget for mig.

mvh.

Erik Yde.

Lige en orientering.
Det du gør ved mig har en effekt som jeg aldrig har oplevet før ved mine mange hospistalsophold og mange forskellige behandlinger af mange forskellige mennesker.
Da jeg kom hos dig første og anden gang kunne jeg ikke gå to skridt uden stokke,da jeg var færdig med behandling hos dig i dag kunne vi begge se en tydelig forandring og jeg gik 20 meter uden stokke,så uanset om det holder eller ej har det en effet som jeg er målløs over,men som du selv sagde når man ikke har gået i 6 år kan man ikke bare rejse sig og gå normalt.Efter jeg kom hjem kan jeg slet ikke lade være med at gå med løftede stokke jeg har nok gået 200m og jeg kan ta min kone i armen og gå rigtig godt helt uden stokke, fra ingenting er dette helt vildt,jeg skrev på min facebook at jeg havde været hos dig og alle mine venner er helt oppe.
Hilsen

Hej Bent

Jeg rejste fra Holte,Sjælland for at blive behandlet af Bent Thorning.Netop den dag havde jeg frygteligt ondt i mit venstre ben og da Bent begyndte hypnotiseringen tænkte jeg,jeg kan slet ikke koncentrere mig på grund af smerten.Men,så skete det utrolige.Lige så snart han havde mig under hypnose forsvandt smerten i mit ben,og den kom ikke tilbage.Derfor ved jeg,at når jeg om kort tid skal ud at flyve ,vil jeg kunne klare det uden rødvin,bare ved at følge det værktøj Bent gav mig.

Venligst Kiti Weil.

 
Jeg vil gerne give dig en stor tak. Tak fordi du har fået mig ud af medicinen og muligheden for at komme tilbage til mit "normale" liv.
Da jeg fik stillet diagnosen CRPS "en nerve lidelse" fik jeg også beskeden om at man ikke ved så meget om lidelsen, og de muligheder der var, så medicin i alle mulige former, var den eneste udvej, samt hård fysioterapeutisk behandling.
Da jeg kom ud til dig havde jeg et stort forbrug af smertestillende og andet medicin, jeg kunne ikke bevæge mig to skridt uden krykker. Jeg gik med special sko og hjemmelavede strømper, havde indstillet mig på at jeg skulle til at have et fleksjob eller andet skåne job, hvis ikke førtidspension.
Mine udsigter var ikke gode.
Men efter bare en behandling mærkede jeg virkelig bedring. jeg gik fra dig uden krykker, dog lidt usikkert men kunne gå. Min hævelser, misfarvning var væk, samt den kolde temperatur min fod havde haft. Sammen med det tog du min store fobi for mange mennesker, med i købet.
Anden gang, fik du fjernet det sidste af mine smerter, så jeg kunne begynde at gå lange ture med hunden, træne og få mit gamle liv tilbage.
3 gang. Gav du mig en sjælerensning, det var en oplevelse der ikke kan beskrives, jeg bliver stadigvæk helt vild ved tanken om den. Det kan ikke beskrives det skal opleves.
TAK Bent
Du gav mig håbet igen. Jeg er et nyt menneske, tager livet meget mere positivt, og har fået et nyt syn på rigtig mange ting.
Bent tog følgenede fra mig på 3 behandlinger.
min CRPS.
Angst for at være sammen med mange mennesker Smerter i nakken
Smerter i lænden.
Fik styr på min temperament.
Håbet igen.
Jeg blev renset.
Jeg vil varmt anbefale andre at give dig et forsøg inden man opgiver. Jeg blev opgivet både af læger og fysioterapeuter. Men sammen tog vi to kampen op, og bekæmpede lidelsen.
Niels 34 år www.crps.dk

ajax loader Referencer